ONTWERP & INRICHTING HUID MEDISCH CENTRUM

De afgelopen maanden is samen met architecten, aannemers en installatie-technici hard gewerkt aan het ideale ontwerp voor het Huid Medisch Centrum. Dit is gebeurd aan de hand van een zorgvuldig opgesteld plan van eisen en een goed doordacht zorgmodel voor de spreekuren in het Huid Medisch Centrum.

En zoals jullie kunnen zien: de definitieve bouwtekening mag er zijn!

De begane grond van het Huid Medisch Centrum heeft een oppervlakte van 780 m2. De derma poli telt tien ruime spreek-onderzoekskamers, waarvan twee tevens geschikt worden gemaakt voor allergietesten, één voor proctologisch/gynaecologisch onderzoek en één voor lasertherapie op medische indicatie.

Bijzonder wordt de afdeling fototherapie, waar zowel smal- als breedspectrum UVB therapie (staand en liggend), PUVA therapie en deelbelichting van handen/voeten mogelijk is.

De chirurgische verrichtingen (waaronder Mohs Chirurgie bij complexe huidkanker) zullen gaan plaatsvinden in een hypermodern OK complex. Deze beschikt over een eigen wachtkamer en een verkoeverkamer.

Op de 1e etage van het Huid Medisch Centrum komen een ruime backoffice voor onze medisch-administratieve medewerkers , werkplekken voor de artsen en coassistenten, kleedruimten voor het personeel en een kantine met keuken, tevens geschikt voor onderwijs, vergaderingen en nascholingen. De behandelruimten voor de huidtherapeuten en de cosmetisch-dermatologische zorg zijn hier ook gesitueerd.

Artist impression van de inrichting:

Een reactie plaatsen